Tuesday, 31 October 2017

Ruam Panas Hilang! Ajaibnya Sabun Marine Essence

Aucakk!
Ni hani punya bekas okkaay!


Dah DUA TAHUN KONSISTEN dengan sabun hijau ajaib ni sebab dah banyak bantu Hani merawat kulit oversensitive seketul Hani.

Tengok tuu tutup bekas tapawer ni pun dah pecah sikit. Hehhee

TAHAN LEBIH SEBULAN!


Korang tau, seketul ni Hani guna sorang potong kekecik masuk bekas elok elok pastikan sentiasa kering, memang boleh tahan lebih dari sebulan!


Tambah tambah musim panas lit lit sejak seminggu dua ni, memang tak sabar2 nak berkubang dalam bilik air je 
SEGAR SUNGGUH SEPANJANG HARI 
bila guna sabun ni!

DAPATAN KAJIAN SETELAH DUA TAHUN?


 ✅Tiada lagi kulit kering
Kulit kering macam mana? Haaa kuku panjang kan tuu? Cerr goress sikit kat kulit awok, tengok ada tak garisan memutih? Itulah tanda-tanda kulit anda sangat kering.

Hilang gelap-gelap di setiap celah-celahan badan! 
(ketiak, peha, leher, siku & kepala lutut)

Hilang ruam ruam panas gelembung!

✅ Kesan-kesan parut lama & baru kian memudar seterusnya hilang!

Hilang bau badan & bau peluh

Kulit oversensitive makin okay
Tapi ingat ye kulit sensitive ni takde ubat cuma kita boleh kawal tahap senstive kulit tu sendiri.



AWAS PRODUK TIRUAN!



In sya Allah moga makin ramai lagi yang berjaya dapatkan kulit sihat macam Hani dengan ikhtiar berkesan!

Oh ya peringatan mesra lagi gentle gituh dari Hani, awak cuba dulu sabun Marine Essence ni seketul, then rasai sendiri perubahannya.. 

Bukan terus sembuh tau tapi ambil masa sikit sebab sabun ni natural bamboo salt products with no hazardous chemical even Hani sendiri pun cuba habis sekotak (TIGA KETUL) baruu dapat kesan kesan kat atas tuuu 😁

But DO BELIEVE ME, awak cuba seketuii je pon dah memang nampak positive effect on your skin tahu?

In sya Allah

Nak cuba seketul?
Contact Hani lelajuuu oraittt? 😉




No comments:

Post a Comment