Wednesday, 4 October 2017

"Mak Saya Pun Dah 20 Tahun Amalkan!"

Pssstttt...

Nak bagitau ni.

Ada orang tu, consume Herba Maharani daripada beliau muda lagi tau.

Sampaikan bila anak dia beli, dia cakap macam ni,


"Mak makan maharani ni daripada zaman anak dara lagi"
😱😱😱
Boleh bayangkan ke tak?

Daripada zaman anak dara lagi dah ambil.
Sekarang anak dah besar-besar dah semua.
Masih lagi dia setia pada yang satu.


Kalo la tak terbaik, mana nak setia, kan? 
Betul tak?

**Hanya yang ambil je mengerti.


JERAT SUAMI YANG SELALU KELUAR RUMAH

Kalau nak tahu lagi, #HerbaMaharani ni memang popular dengan nama #JamuJeratSuami tau.

Tang mana dia jerat, kena cuba dulu la.
Baru sendiri tahu macam mana.


KULIT PUN MAKIN HALUS, LICIN

Kulit pun lembut glowing gitu kalau konsisten ambil Maharani ni.
Patut la abam makin sayang.
Bini dia sah-sah makin muda tuuu.
Jangan pegi kedai makan, orang tertukar dengan anak plak.
Tak pasai-pasai kan


USAHA UNTUK HAMIL

Kalo yang tengah usahakan untuk hamil.
Alhamdulillah ramai dah client yang ikhtiar jalan terakhir dengan #Maharanini, dapat kesan positif.

Confirm tu kita tak leh nak confirm la sebab tu semua kuasa Allah s.w.t

Tapi setakat ni 9/10 client memang bagi feedback positif.

Alhamdulillah la kan.


Bukan apa, bila rahim kita, hormon stabil, memang lagi mudah la untuk hamil.

Jadi tugas maharani ni memang dia kerja senyap-senyap je untuk normalkan badan kita.


Suka tak kalau semuanya normal? 

Period pun teratur?

Silap-silap tiap-tiap tahun dapat jumpa dengan wad bersalin!
😅😅😅


Banyak je lagi #testimoniMaharani ni, tapi kang tak habis la plak cerita kat sini.

Contact je lah hani, nanti kita sembang panjang.



No comments:

Post a Comment