Tuesday, 4 July 2017

Malaysia Negara Paling Obes Asia Tenggara!


Tahukah anda, KEGEMUKAN itu mengundang bahaya dan boleh membawa maut?

Biasanya ramai yang tak kisah dengan penampilan diri. Walaupun hakikatnya SANGAT RAMAI yang rasa tertekan memiliki badan yang gemuk.

Ramai orang tak nak mengaku bahawa mereka tertekan berbadan gemuk.

Ramai yang cover line dengan kata-kata :

"Alaaa.. Gemuk pun, confident level I tinggiii what!" 
(dalam hati, nanges sekuat-kuatnya)

"Akak tak kisah je gemuk, suami tetap sayang akak.." 
(Ramai suami terpaksa rela sebenarnya, nak ke hai akak-akak, suami rela dalam terpaksa?)



Kita kena hadapi dan usahakan lakukan perubahan untuk bebas dari kegemukan.

Kerana dah terbukti dalam perubatan,



BADAN YANG GEMUK MEMANG PUNCA UTAMA MENYUMBANG KEPADA
PENYAKIT KRONIK

Sebab itu selalunya Hani share bahana tahap Obese jika tidak di kawal.. dan wajib jugak Hani sharekan ada satu alternative untuk kawal kegemukan dan maintain badan sihat dengan pemakaian lingerie pembentukan badan PREMIUM BEAUTIFUL!

Nanti Hani sambung lagi..apakah penyakit2 kronik akibat obesiti ini.

#NasibAdaPremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


No comments:

Post a Comment