Tuesday, 4 July 2017

Iklan Raya Premium Beautiful 2017

Hani dah #Selamattt maka nya sekarang ni Hani nak awak pun Selamattt jugak okeh!!!

Apa yang bingit sangat sejak seminggu berpuasa ni? Sikit sikit Selamattt Sikit sikit Selamattt :) Apa yang selamat tu? Ada pencuri ke??? Ada roadblock ke??? Ada speedtrap ke???

Haaa TEDIAAA!

RAYA dah dekat ooi! Hani gerenti 270% la korang semua mesti dah siap pilih baju raya kan? kan? 

Cumaa nya baru pilih je tak berani beli bukan apa sebab risau nanti pagi raya dah tak muat nak sarung.. ahaha.. Hani cakap ceni based on my very own experience tau bukan aci tuduh je.. sobsobsobs

Takpa takpa Hani belanja korang tengok iklan pendek tapi menarik tertarik kat bawah ni then korang HADAM SENDIRI.. kihkih




Dah tengok kan? Apa korang rasa? Kena setepek ke bertepek tepek kat batang hidung? muehehe

Oh ya, Hani memang tengah FLASH SALES! untuk full set Premium Beautiful musim2 raya ni tau..

Contact Hani nak tahu lebih lanjut ek! Till then, muaahhz!



No comments:

Post a Comment