Tuesday, 4 July 2017

Iklan Raya Premium Beautiful 2017

Hani dah #Selamattt maka nya sekarang ni Hani nak awak pun Selamattt jugak okeh!!!

Apa yang bingit sangat sejak seminggu berpuasa ni? Sikit sikit Selamattt Sikit sikit Selamattt :) Apa yang selamat tu? Ada pencuri ke??? Ada roadblock ke??? Ada speedtrap ke???

Haaa TEDIAAA!

RAYA dah dekat ooi! Hani gerenti 270% la korang semua mesti dah siap pilih baju raya kan? kan? 

Cumaa nya baru pilih je tak berani beli bukan apa sebab risau nanti pagi raya dah tak muat nak sarung.. ahaha.. Hani cakap ceni based on my very own experience tau bukan aci tuduh je.. sobsobsobs

Takpa takpa Hani belanja korang tengok iklan pendek tapi menarik tertarik kat bawah ni then korang HADAM SENDIRI.. kihkih




Dah tengok kan? Apa korang rasa? Kena setepek ke bertepek tepek kat batang hidung? muehehe

Oh ya, Hani memang tengah FLASH SALES! untuk full set Premium Beautiful musim2 raya ni tau..

Contact Hani nak tahu lebih lanjut ek! Till then, muaahhz!



Malaysia Negara Paling Obes Asia Tenggara!


Tahukah anda, KEGEMUKAN itu mengundang bahaya dan boleh membawa maut?

Biasanya ramai yang tak kisah dengan penampilan diri. Walaupun hakikatnya SANGAT RAMAI yang rasa tertekan memiliki badan yang gemuk.

Ramai orang tak nak mengaku bahawa mereka tertekan berbadan gemuk.

Ramai yang cover line dengan kata-kata :

"Alaaa.. Gemuk pun, confident level I tinggiii what!" 
(dalam hati, nanges sekuat-kuatnya)

"Akak tak kisah je gemuk, suami tetap sayang akak.." 
(Ramai suami terpaksa rela sebenarnya, nak ke hai akak-akak, suami rela dalam terpaksa?)



Kita kena hadapi dan usahakan lakukan perubahan untuk bebas dari kegemukan.

Kerana dah terbukti dalam perubatan,



BADAN YANG GEMUK MEMANG PUNCA UTAMA MENYUMBANG KEPADA
PENYAKIT KRONIK

Sebab itu selalunya Hani share bahana tahap Obese jika tidak di kawal.. dan wajib jugak Hani sharekan ada satu alternative untuk kawal kegemukan dan maintain badan sihat dengan pemakaian lingerie pembentukan badan PREMIUM BEAUTIFUL!

Nanti Hani sambung lagi..apakah penyakit2 kronik akibat obesiti ini.

#NasibAdaPremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert