Thursday, 25 May 2017

Herba Maharani

Kat Malaysia ni cuma company kami je yang dapat kelulusan untuk pasarkan Herba Maharani ni.. Don't worry, haruslah ada kelulusan KKM dan pengesahan HALAL JAKIM MALAYSIA!


Apakah itu HERBA MAHARANI?
Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan; sejenis herba tradisi masyarakat Cina sejak zaman Dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk diformulasikan sebagai herba khusus buat kegunaan istana Maharani. Maharani mengamalkan herba ini untuk mengekalkan keremajaan & kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan dalaman sebagai seorang wanita

Beijing Te Zhi Bai Feng Wan dihasilkan melalui teknologi terkini yang mana ia merupakan gabungan pelbagai jenis herba yang berharga dan bermutu tinggi. Ia bersifat halus, lembut, wangi (wangian herba) dan tulen dan sememangnya terbukti berkesan dalam menyelaraskan ketidakstabilan hormon wanita yang sekian lama menjadi punca kepada kitaran haid yang tidak teratur.


Cantik sungguh kan Maharani China!


Beijing Te Zhi Bai Feng Wan atau lebih dikenali dengan nama Herba Maharani, adalah merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan manfaatkan kesihatan keseluruhan.

Ramuan Utama:
  • Wuji / Pati Ayam Hitam (Gallus Gallus Domesticus)
  • Cornu Cervus Nippon
  • Pelbagai jenis herba Cina yang bernilai
Ayam hitam / Wu Ji
Boleh click sini untuk artikel berkaitan khasiat Ayam Hitam untuk kesuburan yang diviralkan oleh Siakap Keli! :)
Cornu Cervus Nippon

Fungsi dan kelebihan Herba Maharani:
  • Memperbaiki kesihatan dalaman wanita.
  • Melancarkan peredaran / pengaliran darah.
  • Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur / irregular period flow.
  • Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut / period pain.
  • Mengurangkan masalah keputihan.
  • Rawatan herba (natural) untuk membantu kesuburan rahim wanita.
  • Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan ketika berpantang.
  • Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterone dan androgen wanita.
  • Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik, menjadikan badan lebih kepada awet muda (anti penuaan) dan lebih cantik.
  • Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  • Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan menjadi kurang lemau dan lebih bertenaga.

Cara pengambilan Herba Maharani:
Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari. Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid). Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. In case hendak ambil pada waktu malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. Sebaik-baiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong / plain water. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil Herba Maharani.
  • Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari. Waktu sedang period jangan ambil Herba Maharani.
  • Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.
  • Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari. After habis sekotak, stop untuk bulan tersebut, and sambung pengambilan selepas habis period.
Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang. Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama.
Ada yang tanya Hani, bagaimana sebenarnya cara mudah untuk buka bebola Herba Maharani ini? So, korang boleh click di sini dan Hani akan ajarkan bagaimana cara yang mudah tanpa menyakitkan tangan korang, untuk buka bebola Herba Maharani ini. 
;)



KEMARAU???!!! Korang sedia maklum kan cuma company Sahajidah Hai O Marketing je yang dapat lesen untuk pasarkan Herba Maharani original dari Beijing.. 

Maka nya memang lah stok Maharani ni WAJIB KEMARAU! Sebab tu untuk regular customers Hani dorang memang akan restock banyak2 siap2.. In sya Allah berbaloi baloi.. ;)


Isteri yang makan tapi suami yang merasa ;) Oopss khas buat yang dah berkahwin yee! 

JAKARTA pun ada demand tauu korang!!!

Haa rugi laa korang kalau masih berkira-kira nak cuba herba Maharani yang dah diformulasikan selama ratusan tahun ni.. Dalam pasaran Malaysia pun dah puluhan tahun tau..



Acu tanya mak mak korang, pernah kenal tak kotak merah bebola putih ni?

Till next time dear! Muuuaahhhh xoxoxo

Love,
Hani Saufi


No comments:

Post a Comment