Friday, 26 May 2017

Harga Murah Premium Beautiful Elegance - Berbaloi!


Korang pernah dengar Premium Beautiful Elegance? Maybe ada some of you pernah dengar pasal Premium Beautiful Elegance and maybe jugak ada yang first time dengar about this super elegance and comfy corset...

Apa pun in sya Allah Hani akan share dengan korang apa perbezaan antara Premium Beautiful Classic (yang warna hitam) vs Premium Beautiful Elegance (warna silver gray)

Dari segi fungsi, both Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance semuanya sama..means Premium Beautiful Elegance tetap ada ciri-ciri yang ada pada Premium Beautiful Classic..

Teknology FIR, Kuasa regangan 360 darjah, fabric pintar yang menstabilkan suhu badan dan melancarkan perjalanan darah tuuu still ada dalam set Premium Beautiful Elegance nih.

 
Cuma yang bestnya is fabric yang digunakan untuk Premium Beautiful Elegance ni laaaagi lembut compared to the Premium Beautiful Classic. Kalau you all pakai Premium Beautiful Elegance ni, you all akan automatically rasa super seksi and memang rasa macam tak pakai corset sebab fabric Premium Beautiful Elegance ni tersangatlah lembut! Lembut macam sutera yang gred premium tu tauu korang! Dan jugak benang yang ditenun pada Premium Beautiful Elegance ni kan, warna dia ala-ala gold sikit...so memang cantik sangat...
 
Haa! One more thing Premium Beautiful Elegance ni, renda (lace)  dia tahan lasak sikit compared to the Premium Beautiful Classic..in sya Allah kalau terkena kuku panjang or batu cincin glamour korangg tu, it won't affect anything..means taklah benang pada lace tu tercabut ke apa..melainkan korang yang gatal tangan pi cabut benang kat lace tu kott lahh rabak!
 -___-

Ooho yup..we still have a LIFETIME WARRANTY untuk Premium Beautiful Elegance ni :) Means kalau hook (cangkuk) tercabut ke, terkoyak ke sebab tak sengaja.. korang boleh repair for FREE! Ha ada tak pakaian dalam yang korang sarung sekarang tuu offer service best macam ni? So far, Hani berani jamin only Premium Beautiful yang offer service lifetime warranty ni tau :)


Sembang kencang tak kalah tapi macam mana pulak  harga Premium Beautiful Elegance ni?

- Harga Premium Beautiful Elegance ni taklah mahal sangat korangg..cuma kena tambah dalam RM 300 - RM600 jer (based on your sizes) jer dari harga Premium Beautiful Classic yang hitam tu...bayangkan dengan just tambah RM300-RM600, korang dah boleh rasa extra sexy dengan Premium Beautiful Elegance ni..Hani berani jamin, takde satu corset pun dalam pasaran Malaysia yang offer banyak sangat benefit dengan harga yang berpatutan macam Premium Beautiful ni tau..So, my advice is buatlah pilihan yang bijak, supaya tak menyesal di kemudian hari :)
 
 
Okayla kalau korang nak tahu apa yang best sangat mengenai Premium Beautiful Elegance ni..apa kata korang layan jer introduction video about Premium Beautiful Elegance ni..tak lama pun..4 minutes jer :)



** paste video from my dearestt Top Mentor in TLC - CDM Salha Zain **

Last but not least, lekaih lekaih laa contact Hani then baru lah Hani boleh tolong korang get in shape balik kayy.. Sempena nak Raya 2017 ni kan memang Hani buat promosi Body Raya tauu korang and guess what, PENJIMATAN SEHINGGA RM300 untuk cash buyer full set Premium Beautiful corset ni..

Till then,

Love,
Hani Saufi,
Premium Beautiful Expert


No comments:

Post a Comment