Wednesday, 19 April 2017

Slipped Disc ::: Testimoni Premium Beautiful 2017

Satu demi satu masalah kesihatan dibongkar dan rupa-rupanya boleh dirawat secara alternatif dengan korset Premium Beautiful.. 

Dah cakap kan korset Premium Beautiful ni memang 70% SIHAT manakala baki lagi 30% CANTIK tu memang dapat terpijak sebab kita ni orang perempuan ni kalau dah kesihatan tiptop 
in sya Allah cantik sangat dah tu ;)

Okeh kali ni Hani terujaaaaa yakmat nak share dengan korang testimoni terbaru panas dari ketuhar tentang seorang akak ni yang alami slipped disc dan disebabkan beliau tak sanggup tahan sakit lagi sehingga menjejaskan rutin harian, maka beliau nekad cuba segala alternatif yang ada selain daripada rawatan hospital sebagai ikhtiar untuk sihat.. 

Alhamdulillah beliau berjumpa dengan Premium Beautiful ;)

..............................................................................

Ramai yang tanya keadaan q sekarang, dah sihat ke belum. Actually q pakai PB nie sebab q kena slip disc. So kerap juga q berulang ke hospital untuk buat medical checkup.

Disebabkan q dah tak tahan sakit, q cari la alternatif lain untuk kurangkan sakit tu. Dipendekkan cerita q jumpa la #PremiumBeautiful nie. Masa tu q tak kisah dah pasal harga atau kurus (walaupun masa tu q sangat comel) yang penting sakit q hilang.

Alhamdulillah, pemakaian secara konsisten & komited pada diri sendiri penyakit slip disc tu lama-lama berkurangan & effect daripada tu q alami sekarang ialah TERKURUS tanpa sengaja 😂

Memang q suggest kepada mereka yang sakit belakang, slip disc, bongkok ataupun bu*cit pakai #PremiumBeautiful nie sebab sangat bagus, berkesan, cepat & mudah.


..............................................................

Best kan? Best kan? Best kan?

Bilamana diri sendiri tak berkira untuk jaga kesihatan diri sendiri, gerentilah diri sendiri yang berpuas hati kan kan kan.. Alhamdulillah Hani tumpang bahagia tengok kak Q ni sekarang.. Kemain kauu canteks nya ituh! ;)

Suka Hani nak betulkan (buat kesejuta kali) sarung korset Premium Beautiful ni bukan asbab nak kurus semata mata, tapi sebenarnya 70% wanita yang sarung Premium Beautiful ni disebabkan sakit.. YES SAKIT!

Bila dah sakit, baru tau kos rawatan tinggi rendah, baru tau azab bila Allah tarik nikmat sihat tu kejap.. Masa ni baru lah tak nampak dah benda murah ke benda mahal ke apa ada sebat je.. 

Hani nak tanya korang, terutamanya kaum wanita & kaum perempuan, tak sayang diri sendiri ke? Dah sakit baru nak mengadah cari penawar.. Time sihat kemain sombong.. Eh bersyukur ke tu dengan nikmat sihat yang Allah bagi? Tepuk dada tanya selera anda sendiri..

Haa ha hah oopppsss! Over pulak Hani.. Sorry girls.. Nak details pasal Premium Beautiful? Contact Hani okeh kesayanganss sekalian ;)


No comments:

Post a Comment