Wednesday, 19 April 2017

Premium Beautiful Penipu - Bahaya Korset Pelangsing

Jangan buat kelakar boleh tak?


Lama dah Hani nak share ni. Dari zaman Hani blur blur buat business ni lagi dah ada yang rajin viral kan gambar ni.



Ada yang siap beriya-iyaaaa tag gambar ni pada kawan-kawan yang teringin nak pakai Premium Beautiful.

APA MOTIF AWAK???

Meh sini Premium Beautiful Expert nak fahamkan yang Corset ni satu-satunya Corset yang PALING SELAMAT di pakai, PALING BERKESAN pada badan, PALING SELESA pakai (Jika Dapatkan Dari Trusted Agent), dan CORSET PERINTIS/PIONEER sebab dah lebih 20 tahun berada dalam pasaran Malaysia tau!

Kalau macam ni la keadaan organ dalaman badan hakak, takde rezeki la hakak nak pregnant sebab peranakan pun tak tau dah lari kat mana.

Sengsara la hidup hakak sebab nak membuang pun sangkut-sangkut sebab usus, hati, ginjal, pankreas, buah pinggang semua dah berterabur macam ni.. Siap tulang rusuk pun bengkok!

Untuk pengguna Premium Beautiful and bakal pengguna Premium Beautiful, kalau korang kena tag dengan gambar ni, boleh la join Hani gelak guling bergolek tergolek sama-sama.


Alang-alang gelak berdekah dekah tuu, meh Hani share sini antara sebab kenapa orang cakap korset bahaya..

Sebelum tuu korang tau tak korset paling awal dulu dibuat dengan menggunakan tetulang ikan paus.. Sebab arus fashion zaman dolukala memang followed by this hypothesis : 

"Semakin kocik diameter pinggang seorang wanita, semakin menyerlah seri kecantikan beliau."

Muahahah!

Kenapa tulang paus?

Sebab dolukala deme belom jumpa teknologi tetulang keluli yang kita gunakan dalam pembuatan korset Premium Beautiful..

Korang boleh refer gegambau kat bawah ni yek :



Haa inilah antara obsession fashionista dolukala tau! Memang deme ni nak pinggang sekocik mungkin!

Bila pinggang dah ghoper gini macam then baaaruuu lah compatible dengan gambau yang korang viralkan tuu (Rujuk gambau paling atas)

Kejap, ada pernah keee korang jumpa kitorang PB Expert ni pinggang segitu rupa???

Atau geng geng sedar diri yang dah ber Premium Beautiful tu pinggang segini rupa???

Kalau ada tolong report ke Hani okeh, Hani kasi hadiah!

No comments:

Post a Comment