Wednesday, 12 April 2017

Premium Beautiful Korset No 1 Malaysia

Mahal ke Premium Beautiful Corset ni? Kalau mahal kenapa permintaan sentiasa ada je setiap hari.. Korang acuu tengok bukti ni..


KENAPA ??

Sebaaab mereka ini semua dah bandingkan kaedah mana yang paling jimat lagi berkesan sebenarnya.. 

Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu,kosnya lagi mahal dari harga Premium Beautiful Corset ini tau..

Kos korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )

1 tahun = RM600 X 2 = RM1,200

2 tahun = RM2,400

3 tahun = RM3,600

10 tahun = RM12,000

Wauuuuu! 

Kalau dengan korset Premium Beautiful,range harga cuma dari RM2,500 boleh pakai bertahun tahun tauu.. Sebenarnya boleh pakai sampai bebila cuma nya kena tukar size lah.. Sebab pemakai Premium Beautiful tegar ni WAJIB ramping TANPA SENGAJA ;)

Kalau rosak,koyak,patah atau apa apa je lah jenis kerosakan boleh terus hantar repair FREE je.. 

Sebab Premium Beautiful ni 
WARANTY SEUMUR HIDUP..

Bukan itu sahaja, bila pakai korset pembentukan badan & kesihatan Premium Beautiful ni turut dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti -: sakit pinggang,senggugut,bantu untuk naikkan peranakan,hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya pakai baju dalam ajaib ni jer..

Kesian customer yang pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful ni tau,dalam masa beberapa hari je terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil,perut yang buncit makin hari makin slim..

Sekarang ada pulak promosi untuk Set Premium Beautiful ni..Anda jimat RM300 untuk setiap set tau.. ;)

Korang boleh terus contact Hani untuk ambil ukuran korang dan dapatkan size yang paling paling sesuai..

"Eh? Kena ukur pulak? Saya size M je Hani.."

Setiap orang saiz tak sama.. Tambah tambah kita wanita ni yang memang Allah anugerahkan bentuk badan yang cantik sebab tu kena hargai & pelihara tau.. Macam mana nak pelihara? Haa sarung Premium Beautiful lah jawabnya! ;D

Memang special untuk kita sebab Premium Beautiful ni direka khas untuk setiap inci pada tubuh badan kita.. Custom Made gituuuhh orang guna word tu sekarang kan.. WAJIB dapatkan size yang betul untuk hasil terbaik, BUKAN ROBOT! 

Memang selesaaa sangat-sangat dan anda konfem dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain..

Korang yang cantik boleh contact Hani tau..Special offer!😘😘

No comments:

Post a Comment