Monday, 10 April 2017

Kembali Ramping walau Czer! ::: Testimoni Premium Beautiful 2017

Haiii korang! Assalamualaikum Salam Sejahtera!

Hari hari pun Hani asek share pasal Premium Beautiful kan.. Lepas Premium Beautiful, Premium Beautiful lagi.. Hahaha dah kenapa Hani kena rasuk ke apaaaa ni dengan penangan korset No. 1 Malaysia Premium Beautiful..

Mana tak nya jujur cakap Hani memang obses yakmat dengan korset nih tau.. Sebab Hani sendiri pun dah guna korset ni lebih dua tahun dan korang lihat sendiri hasil nyaa kan? Okay tipu sebab Hani belom share secara detail transformation Hani dari berat 72kg (2014)  ke 57kg (2017) ;) Hahah

Takpe entry lain kali Hani share ek korang tunggguuuu taaau!

Kali ni sebab kan tengah trending bersalin sana bersalin sini bersalin situ, tak kurang jugak wujud puak puak yang kondem kaedah bersalin itu ini.. Adui yang ni Hani memang tak kenan laa..
TAK KENANN SANGAT OKEH!

Jadi nya Hani nak share kisah gumbira seorang ibu anak tiga atau #MotherOfThree yang berjaya dapat balik bentuk badan anak dara beliau walaupun beliau bersalin secara czer.. Alhamdulillah Hani tumpang tumping gumbira yaa akak! Ehe

Fuuhhh testimoni terbaru lagi dari TLC!

IBU ANAK 3 SLIM SHAPE SIHAT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Bersalin czer anak yang ke 3 pada tahun 2015. Mula-mula sarung Premium Beautiful pada 2016. Seingat Hani belum pun setahun lagi Kak Asma ni sarung Premium Beautiful tapi penangannya meletops kebaboms haaaaaa! Apa yang GEMPAK SANGAT tu Hani? 


✔ Slim badan

✔ Perut buncit dah mengecut

✔ Wajah semakin muda


Apa korang ingat senang ke kalau bersalin czer nak hilangkan geleber perut tu huh?

Buat ibu cekal yang bersalin czer, tabik hormat dari Hani kerana korang memang superMom! Berperang dengan perasaan sendiri bilamana takleh bertungku di perut untuk kempiskan semula perut yang dah geleber teruk semasa mengandung selama 9 bulan dulu tu kan.. sobsobs

Buat bakal ibu muda (ramai nau kawan2 Hani nak sambut first baby tahun ni) anda jangan terkojut tau bilamana lepas bersalin nanti perut tu still 'boncit' seolah olah masih ada baby kat dalam tu.. walaupun dah dekat seminggu ye! Haa sebab tu lah kita WAJIB bertungku & BERBENGKUNG okehh!!! :)

Senang cakap, berpantang dengan Premium Beautiful ni memanggg terbaik tau! Memang ramai berpuas hati.. Malah paling tak tahan ramai pulak PB Expert yang nak mengandung & bersalin lagi semata mata nak merasai pengalaman berpantang dengan korset best Premium Beautiful.. Muehehe.. Even Hani yang single mingle ni ponnn tetiba meroyan jugak nak berpantang dengan Premium Beautiful.. Bahahah! Apodaaaaa Hani eh.. 

Okay dah lah Hani ngepek.. Ni haaa Hani lanje korang testimoni TLC yang terbaru dari Kak Asma ni.. Aip Aip control sikit mata tu terbeliak teruk ngat aih..



Nak muka awet muda senang jer janji pakai je Premium Beautiful konsisten setiap hari memang result meletop!


Entah kemana hilangnya lemak diperut yang ada selama ni diternak tanpa rela & sengaja tu kan..


Patut ramai yang makin mencari Premium Beautiful sebab hasilnya memang buat orang ramai terpesonaaa..

You all yang nak kuruskan badan dan nampak cantik di hari raya cepat-cepat laahh sarung Premium Beautiful tau.

Kebetulan rebate untuk full set Premium Beautiful ada lagi bulan ni. BUKAN RM50 BUKAN RM100 yeaa.. Nak tau berapa???

Special price for special person!

No comments:

Post a Comment