Wednesday, 19 April 2017

Harga Premium Beautiful Murah 2017 : Promosi Raja Sehari JIMAT RM300

Jimat RM300 sempena Promosi Raja Sehari 2017!


Assalamualaikum awaaakkk! Salam Sejahtera ;)

Harini dah masuk pertengahan April 2017.. Amacam azam tahun baru untuk slim melim? Hihihi

Okay abaikan misi kurus yang asek bertangguh tuu dulu tapiii buat awaak yang NAK NAIK PELAMIN tahun ni WAJIB AMBIL PERHATIAN UNTUK JAGA BADAN..

Haa marah kee Hani? Tak marah langsung tapi nak gelaak kat korang yang kedekut nak sarung Premium Beautiful tapi pakai iPhone laa holiday sana sini laa.. (mesti awak kecam Hani kan?

Bukan apa, awak awak cuma invest RM8-RM9 SEHARI SELAMA SETAHUN untuk dapat kesan yang melebihi 10 tahun.. Awak beli iPhone la apa la harga sama dengan Premium Beautiful tapi warranty setahun je.. Pulak tu takde benefit pon untuk sihat.. Haa marah marah..

Okeh berbalik kepada tajuk asal entry (maaf ye Hani ni kelaut jugak kenkadang) memang Hani tengah ON PROMOSI RAJA SEHARI buat awak yang nak cantik masa hari bahagia nanti :)

Cuba tengok gambau bawah ni :


Cantik ke cantik baju pengantin tu? Cantikk kan baju ditambah dengan lace bagai.. Tapi kan awak ada sakit mata sikit tak tengok gambau atas tuu? Hani sakit mata tau! Sobsobsobs

Hani taknak la gini yang jadi during your wedding nanti awak! 

Sebab tuu Hani bersungguh ajak awak sarung korset ni haaa.. Memang la time photographer nak amek gambau, kita boleh tahan nafas (tapi besar atas lak) sebab nak kempiskan perot.. Tapi kalo gambau candid? acaner tuuu awak?

Senang cerita, Hani nak korang sarung Premium Beautiful masa naik pelamin bukan nak suruh korang pakai busana ketat sendat nak tayang kat orang.. Kesian laaa inchek suami korang tuu haa kann..

Dah nama walimah a.k.a kenduri kawen, mesti laa banyak kerja, busy, penat, semua ada kan? Memang konfem melepet lah lepas selesai majlis.. Mana nak meraikan tetamu jauh, tetamu dekat, pihak keluarga belah lelaki lagi, nak jaga 'kesopanan' auu auu lagi control ayu lagi.. hahah macam susah ja kawen ni kan.. 

Apa yang korang dapat sebenarnya lebih dari slim kurus cantik shape bagai tu tau.. Apa yang korang akan dapat lepas sarung Premium Beautiful :::

  • Hilang buncit
  • Badan lebih kemas
  • Tiada lagi sakit & lenguh pinggang
  • Tampil lebih berkeyakinan!





Jadi bersempena promosi ni Hani bagi diskaun RMxxx ditambah REBATE RMxxx yang masih ON untuk full set Premium Beautiful Classic dan Elegance..
















Psttt... Wedding sekali je tau awak.. 

Nak ke nanti lepas 10 tahun anak2 selak album kawen nampak mama nya yang opppsss.. Nak?





No comments:

Post a Comment