Wednesday, 12 April 2017

Berpantang dengan Bengkung Premium Beautiful

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : 

HILANG 11KG SELEPAS 44 HARI PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET SEBAGAI SET BERPANTANG

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ


Hai awak! ;)

Awak perasan kan lately ni Hani sikit-sikit post pasal berpantang.. sikit sikit post pasal bersalin.. sikit sikit bersalin normal lah bersalin caesar (czer) lah kat Facebook tuu.. Perasan?

Sebab apa tau, sebab Hani memangg terujaa sangat nak share dengan awak testimoni seorang ibu muda yang berpantang dengan bengkung Premium Beautiful ;)

Sama macam ubat. Kalau doctor pesan suruh makan 3 kali sehari untuk cepat baik and kita follow, In sya Allah kita akan cepat sihat & baik. Kan? :)

So sama macam rahsia slim Premium Beautiful korset ni. Kalau Premium Beautiful Expert pesan pakai setiap hari minimum 8 jam sehari, so mestilah ikut tau kalau nak result yang sama macam kitorang dapat ni.. 

Faham?

Sharing hebat daripada real-person experience with Premium Beautiful corset by one of our Top Leaders Circle's sister yang berjaya hilang 11kg selepas 44 hari pakai Premium Beautiful ni sebagai set berpantang ..

................................................

Puan Norarni Yusnida



Arni mmg jenis kalau preggy mmg besor. Masa preggy anak sulung, berat cecah 69kg. Preggy anak ke-2 berat cecah 67kg. And anak kedua lahir berat 3.7kg tau! So boleh bayang la ye besor mana perut ku membesor๐Ÿ˜‚

Arni bersalin normal. So by right hari pertama mmg da boleh terus sarung waist nipper tu. Tapi arni xleh cangkuk waist nipper tu. Sbb buncit sgt perut ni. Sedih tau!
Hari ke3 arni paksa cangkuk waist tu. Then lepas tu makin lama makin senang. 

After bersalin, berat arni turun dari 67kg ke 56kg. Kadang 55kg. Berat arni mmg takat ni je. So yg hari ke 5 tu mmg berat ni lah. 

Korang nak tau tak, magic nya PB ni. Walaupun berat yg sama, tapi bentuk badan boleh jadi tak sama. 

Sebabnya....

Mesti korg terkejut. Berat arni tak turun pun. Mmg takat tu je. Yelah, makan banyak kot๐Ÿ˜‚sbb asik lapar. Kita breastfeed anak kan. Tapi korg tengok lah sendiri hasilnya pakai PB. Even berat sama, tapi nampk slim kan day 44 tu daripada day 5๐Ÿ™Š

So harap boleh turun lagi lah. Hari ni turun sikit berat 54kg. Haha. Moga leh la capai 50kg at least๐Ÿ˜€

Teringat dulu berpantang anak first, mintak suami bawak kan seluar jeans yg selalu pakai sebelum preggy, konon nak pakai lepas pantang. Tapi mmg tak muat weh๐Ÿ˜‚

Kali ni confident je, mintak husben bawak kan baju kurung size XS nak pakai waktu kenduri. Memang muat pun!!

So memang berbaloi tau pakai PB masa berpantang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

...........................................................................

Terbakar kan awak dengan perkongsian kak arni ni.. Lagi terbakar bila awak tengok gambar testimoni beliau..

Makanya promosi istimewa buat awak awak bakal-bakal ibu mithali kat luar sana tu, tak payah pepening macam mana nak get in shape lepas bersalin ;) 

Lagi best bila awak sarung Long Girdle dari Premium Beautiful ni kan, bukan je boleh membantu merapatkan kembali peranakan awak tapi jugak berupaya 'menarik keluar' saki baki darah nifas awak tu tau tau..

In sya Allah ;)

FREE CONSULTATION & FABRIC TOUCH!


No comments:

Post a Comment