Monday, 6 March 2017

Testimoni SHAKE ME 2017!

Assalamualaikum korangggggg!

Baru-baru ni SHOM telah menganjurkan BeYouTiful.. 

Tujuan event ni adalah untuk meraikan finalis SHAKE & SHAPE yang berlangsung sejak September 2016. 

SHAKE & SHAPE ni sebenarnya bersempena pelancaran produk SHOM yang baru iaitu Shake Me - minuman protein bersama campuran garam buluh yang pertama di Malaysia.. 

Dalam event BeYouTiful ni, beribu-ribu peserta telah pun menjalani audition sebelum layak ke peringkat saringan seterusnya.. Audition macam mana? Haaa ni Hani nak share dengan korang ni..

Minuman protein Shake Me ni sebenarnya salah satu meal replacement atau pun pengganti makanan dalam diet seharian.. Minuman ni tinggi protein & sememangnya mengenyangkan tau.. Sesuai untuk yang nak kurus tapi tak jugak kurus kurus..

Sooo, para peserta WAJIB consume Shake Me sebagai syarat utama untuk layak ke pertandingan SHAKE & SHAPE.. Disamping itu, para peserta mestilah amalkan gaya hidup sihat untuk dapatkan kembali berat badan ideal dalam masa yang ditetapkan iaitu tiga bulan..

Maka berbondong-bondonglah peserta yang hadir untuk audition hari tu.. Dan semuanya 'sihat-sihat' sungguh.. Hahaha.. 

Hani naaak sangat masuk sebab Grand Prize tu dapat pakej fully image transformation dengan sentuhan pereka fesyen meletops Rizman Ruzaini dan Datuk Jimmy Choo.. Tapi belom pon nak melangkah pergi audition, baru baca je syarat2 nampak dah Hani tak layak (tak cukup gemuk) untuk masuk..

Takpe lah kan taleh nak masuk pon, tapi Hani memang kagum habisssss dengan perubahan 360 darjah oleh semuaaaa finalis yang berjaya sampai ke peringkat akhir!!!

Naaa Hani share gegambau dengan korang yeee! Jeles kan jeles kan? 

Ishh kalau laaah Hani dapat sentuhan perunding imej macam tu, jadi retis terus rasanya? Hahahaha okeh okeh Hani gurau jeee ;) 

Check laa mana tau kot-kot ada member korang keee kan? Haa best tauu























Macam mana? Merecik kaaan?

So, kalau ada antara korang nak tau atau nak cuba kurus dengan Shake Me ni - boleh contact Hani direct ye.. Hani akan guide and coach korang sehabis baik untuk dapatkan result macam deme-deme kat atas nih.. 

Nak tau lebih lanjut pasal minuman protein paling murah 2017? Click kat bawah ni yee..

Shake Me

COD - Nilai, Bangi, Kajang, Seremban, Sepang, Melaka

No comments:

Post a Comment