Friday, 3 March 2017

Kurus dengan SHAKE ME! Minuman Protein Soya bersama Garam Buluh

Dah berapa lama anda berazam NAK KURUS? MAHU KURUS? Tapi TAK KURUS-KURUS?

Jaga makan SUDAH!

Amalkan pelbagai diet - Atkin's / Protein / Pantang Nasi / Pantang Gula punnn SUDAH!

Tapi hasil - nya YOYO'S EFFECTS


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuaaa!

Kali ni Hani nak share dengan korang, salah satu minuman protein yang TERHANGAT DI PASARAN yang baru je dilancarkan dalam Oktober 2016..

Masa attend product-talk yang dianjurkan sendiri oleh HQ SHOM hari tu, Hani sendiri teruja and excited sangat dengan minuman protein ni tau sebab ia sangat membantu MENURUNKAN BERAT BADAN dengan KOS YANG SANGAT RENDAH!

SHAKE ME ni paling kurang pun boleh hilangkan kira-kira 2kg sebulan.. best kan? :)

Ada ke yang tak suka KURUS? Atau ada ke yang tak suka bila kita boleh kurus dengan minuman protein yang dah sah sah dijamin SELAMAT dan MURAH? Hmm takde kan takde kan..

Haa ini lah SHAKE ME!

First thing first, SHAKE ME! ni adalah sejenis pengganti makanan yang berasaskan soya. Protein shake la senang nak faham kan?

SHAKE ME! ni BUKAN SUPPLEMENT.. So, korang tak yah risau kalau kalau korang ada ambil supplement lain-lain ye.. In sya Allah minuman protein ni takkan ganggu sistem dalaman korang! :)

Daan dah kalau nama nya pun minuman protein (protein drink), SHAKE ME ni memang kena shake lah baru segala protein yang ada dalam nya tu boleh larut dengan baik dan pastinya lebih mudah utuk dihadam nanti..




3 ramuan utama dalam Shake Me:


- Protein Soya

-Garam Buluh

-L-carnitine 

(agent pembakar lemak. So, bila dah slim nanti, taklah kulit tu menggelebeh>__<)





Shake Me or Shake M3 ni berkonsepkan 3M tau. Apa 3M tu? 




1. MINERAL - Shake me provide mineral yang secukupnya untuk badan sewaktu proses penurunan berat badan.

2. MAINTENANCE - Shake Me akan membantu proses maintaining your ideal weight.

3. METABOLISM - Shake Me membantu meningkatkan kadar metabolism dalam badan. Bila kadar metabolism kita tinggi, makan apepun senang jer makanan-makan tu terbakar dalam bentuk tenaga.So, taklah kita gemuk! :D






APA KEISTIMEWAAN SHAKE ME?



1. Rendah kalori.


 Setiap packet SHAKE ME cuma mengandungi 90kcal jer you all. Kalau compare dengan breakfast nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang, nasi kuning, roti canai memang SHAKE ME ni jauh lebih rendah calorinya berbanding sume yang Saf tulis kat atas tu :)


2. Tinggi Protein dan Serat.


Dalam SHAKE ME ni ada protein daripada kacang soya, oat protein, dan whey protein powder yang boleh membekalkan serat dan protein yang baik untuk kesejahteraan tubuh kita.


3. Sumber Calcium dan Magnesium


Kandungan soya dalam SHAKE ME membekalkan calcium yang baik untuk tulang dan gigi. Magnesium pulak datang dari campuran garam buluh yang terdapat dalam SHAKE ME ni.





4. Diperkaya dengan garam buluh, L-carnitine, vitamin dan mineral.


Best tau bila ada garam buluh ni, means that SHAKE ME ni dah ada agent detoxification. Jimat dah kat situ sebab 2 in 1. Bila nak slim ni, usus tu kena dibersihkan dulu barulah mudah usus tu nak absorb segala nutrient yang ada dalam SHAKE ME ni. Bila usus tu dah absorb nutrient baik dari SHAKE ME ni barulah boleh hilang berkilo-kilo! :)




5. Tiada gula tambahan.


SHAKE ME sesuai untuk mereka yang menghidapi Diabetes. Sebab dah tak perlu nak tambah gula dah dalam SHAKE ME ni. 


6. Tiada pewarna sintetik.







SIAPA YANG PATUT MINUM SHAKE ME?


- You all yang mengalami BMI badan berlebihan.

- You all yang ingin mendapatkan berat badan ideal.

- You all yang ingin menurunkan berat badan dengan cara sihat, selamat, berkesan dan murah.

- You all yang selalu tak sempat nak makan atas faktor sibuk menguruskan kerja dan rumah tangga.

- You all yang mementingkan kesihatan badan untuk sentiasa berada dalam keadaan yang optimum.

- Pendek kata, SHAKE ME ni sesuai untuk SEISI KELUARGA :)







Suka sangat bau SHAKE ME ni tau sebab sangat wangi. Dia macam bau "nestum" tapi lagi sedap :) 

Peminat soya mesti akan jatuh cinta dengan SHAKE ME ni :)




Jadi, contact Hani untuk harga promosi minuman protein soya campuran Garam Buluh pertama di Malaysia ni ye! Special Offer!!!!

No comments:

Post a Comment