Monday, 6 March 2017

Cara Nak Buka Bebola Maharani

Hai hai hai korangggg!!!
Assalamualaikum Salam Sejahtera..



Sebelum ni Hani ada share pasal herba Maharani yang memang WOOWWWWWW! SANGAT! khasiat dan manfaat nya kan? 

Tapi ramai rupanya yang masih tak tahu macam mana nak buka bebola dalam bebola dalam bekas ekslusif Herba Maharani Te Zhe Bai Feng Wan.. 

Rata-rata kita search akan keluar cara nak makan je kan.. cara nak bukak, step asas sebelum nak telan (makan) tu jaraaaang pulak orang share.. kihkihkih ;)

Takmau susah hati ragu-ragu lagi yaa.. Ni Hani nak share Cara-Cara Nak Buka Bebola Herba Maharani.. 

Sebab ada yang sampai tahap nak hiris guna pisau coating lilin kat bebola luar tu sebab clueless nak bukak cemana sedangkan hati jiwa raga sanubari dan berkobar-kobar nak telan herba Maharani.. wuhuhu aiyayai..

Langkah-Langkah untuk Buka Bebola Herba Maharani

1) Bukak plastik yang balut kotak Maharani

2) Haa nampak sangat ekslusif kan packaging Maharani?

Maharani's packaging is very exclusive because it is imported directly from Beijing in order to preserve the freshness of the contents inside.

3) Bukak penutup warna merah, maka terzahirlah bebola bebola putih yang diselaputi lilin. (Wax coating) Macam bola pingpong pom adoo..



4) Perhati kan betul2 bebola tu, nak lebih jelas sila perhati di bawah sinaran lampu atau cahaya yang terang benderang.. Akan ada satu garisan putih (seakan akan diameter/ukur lilit) kat tetengah bebola lilin tu.. 


5) Picittt tetengah bebola putih (kat line tu).. Gunakan daya picitan sederhana, tidak terlalu kuat dan tidak pula terlalu lembut..

6) Popp!!! Maka terbuka lah bebola herba Maharani andaaaa :)

7) Dalam bebola ada lagi bebola yee.. kuikui.. Bebola jernih lutsinar yang dalam tu in sya Allah korang reti bukak punyaa sebab ada penutup kocikk.. 

8) Akhir sekali, bukak mulut ngangaaaaa NGAAPP! Telan bersama-sama air kosong suam atau bersuhu bilik..


Pertama kali nak cuba herba Maharani?

Boleh dapatkan dari Hani - pengedar sah Maharani 2017!

COD - Nilai, Sepang, Bangi, Kajang, Seremban, Melaka





No comments:

Post a Comment