Thursday, 9 February 2017

Testimoni Premium Beautiful Korset 2017!

Okaaaayyy lamaaa kan Hani tak up entry dalam ni?

Maaf lah ye, I'm in the midst of adapting myself towards soooo many things, recently.. My entire life has changed almost totally veryy right now..

Kali ni Hani nak share dengan korang antara testimoni dan jugak feedback pemakai korset Premium Beautiful 2017! 

REAL TESTIMONI for REAL PEOPLE

Mereka mereka ni semua nya sarung korset Premium Beautiful bukan untuk KURUS semata mata tapi jugak untuk merawat dan mengurangkan pelbagai masalah kesihatan yang lazim nya kaum wanita memang ada dan tak boleh nak elak..

Kan memang korset Premium Beautiful ni sebenarnya 70% Sihat 30% Cantik? Tapi sayang nya TERLALU RAMAI yang beranggapan bahawa korset ni cuma untuk kurus? Ehh laaaa..

Koleksi testimoni yang Hani share kali ni (boleh scroll gambar-gambar sampai bawah) memang kebanyakan nya berkaitan masalah kesihatan.. Okay, nak tau apa lagi yang korset Premium Beautiful ni boleh buat selain kurus? 


Antara kebaikan lain korset Premium Beautiful :::

⏩ Sakit belakang / backpain ⏪
⏩ Slip disc ⏪
⏩ Scoliosis ⏪
⏩ Mengurangkan masalah keputihan ⏪
⏩ Mengurangkan senggugut ⏪
⏩ Melancarkan peredaran darah ⏪
⏩ Melancarkan peredaran haid ⏪
⏩ Ikhtiar alternatif untuk hamil ⏪
⏩ Set berpantang terbaik selepas bersalin ⏪
⏩ Menjaga posture badan dan tulang belakang ⏪
⏩ Mengurangkan perut geleber ⏪
⏩ Mengurangkan selulit ⏪
⏩ Membentuk / reshape badan ⏪

DAN PELBAGAI PERMASALAHAN SAKIT PUAN YANG LAIN



















































































Sebarang permasalahan atau pertanyaan boleh contact Hani 
019-5718408

Special Service
Special Price

No comments:

Post a Comment