Monday, 27 February 2017

Korset Murah 2017...Premium Beautiful Korset Nombor Satu





























Pernah dengar Beautiful? Beautiful ni famous nau dalam lingkungan tahun sebelum 2000.. Masa tu hani pun dengar dengar je mak mak makcik makcik duk sembang tapi tak ketahuan apakah Beautiful..

Rupa-rupanya Beautiful ni baju dalam/korset pembentukan badan..

Rupa-rupanya ramai yang dah sarung pun Beautiful..

Rupa-rupanya ramai yang dah berpuas hati dengan Beautiful..

Rupa-rupanya ramai yang dah ADA Beautiful..

Rupa-rupanya (lagi sekali) ramai yang sanggup BERHUTANG untuk miliki Beautiful!


Kalau lingkungan masa 10 tahun lepas pun rata rata wanita dah mulai sedar akan kepentingan menjaga postur badan, haruslah zaman sekarang ni wanita lebih lagi bersiap siaga nak pasang perisai kat badan memasing kan? Sebab apa hani cakap macam tu sebaaab wanita sekarang zaman milenia ni lagi berganda lasak daripada wanita 10 tahun lepas..

Walau cuma sekadar suri rumah sepenuh masa tapi rata rata berkerjaya.. Memang transformasi yang sangat baik nak nak lagi zaman ekonomi gawat sekarang ni kan? Nak bantu suami khas nya.. kaaan? Hani kagum sangat dengan anda!

Buat pengetahuan semua, korset yang dahulu nya dikenali sebagai Beautiful yang duk jadi buah mulut makcik makcik kita tu sekarang ni dah upgrade tau! Dah improved! Dan nama dia

Premium Beautiful..


Okay cukuplah kan antara mukadimah.. bukan apa, nak habaq kata sebenarnya korset Premium Beautiful ni dah lama bertapak dalam Malaysia.. Dah lebih 10 tahun pun..

Mai nak share antara sebab pasaipa Premium Beautiful ni memang dah boleh kata tradisi dari duluuu lagi.. Even hani pun memang jatuh cinta habis dengan Premium Beautiful..


Premium Beautiful ni ada TIGA BAHAGIAN :::

1) Long Bra
2) Waist Nipper
3) Long Girdle







Pertama sekali ::: Apa yang ada kat LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL yang buatkan wanita (termasuk hani) tergila-gilakan bra ni :::



  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara. 
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara. 
  • 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan. 
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskanlemak yang berlebihan. 
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. 
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


Buat ibu-ibu yang menyusukan bayi (breastfeeding mommy) JANGAN RISAU, kerana fabric di bahagian cup sangaat laah lembut & dijamin tak akan koyak walau diselak beratus kali..

MESRA PENYUSUAN!






Manakala untuk bahagian pinggang, hani sukaaa & berkenan sangat WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL (Bengkung) sebab ada penyelarasan, dan kalau korang nak tau hani rasa sekarang pinggang dah koi cantik menarik kalau nak compare dengan dolu-dolu yang macam kayu balak jaaa..





Keunikannya terlalu banyak, kerana sokongan Waist Nipper ni membuatkan kita lebih yakin dengan pinggang kita yang se-ramping kerengga.. Dan sekiranya anda punya sejarah back pain, slip disc, scoliosis, anda sangat-sangat digalakkan memakai waist nipper Premium Beautiful, sebab sangat selesa & sedap.. 

5 minit pakai dah dapat rasa kelegaan & kurangnya sakit belakang..

  • Waist nipper mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. 
  • Reka bentuk ergonomik yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik. 
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik. 
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang. Kuasa regangan 360 darjah! 
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

* Eh tapi jangan salah faham ye, pinggang ramping khas buat suami je, bukan untuk ditayang tayang tau.. Seronok bila suami rangkul pinggang dan cakap "Ramping nyaa pinggang sayangg, abang sukaa!" mau kembang pipi punya sengih.. hihihi (Ini hani punya prinsip la ye, korang terpulang lah pada korang macam mana kan.. Tiada paksaan)




Masuk bahagiaan paaalingg penting, iaitu bahagian yang tak keterlaluan kalau hani cakap WAJIB PAKAI untuk setiap wanita.. LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL..


Setuju tak kalau hani cakap yang rata rata kita wanita memang dah sedia sarung girdle dari anak dara dari remaja dolukala?

Eh eh korang tau tak yang panty korang sarung tapi panjang sampai tutup perut tu, haa itulah girdle namanya.. Apa yang best nya long girdle Premium Beautiful ni sebabnya :::

  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal. 
  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik. 
  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik. 
  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping. 
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk. 
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol. 
  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik. 
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita. 
  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.



Best kan bila kita check one-by-one ciri-ciri yang ada pada korset Premium Beautiful ni..



Andai anda sebarang kemusykilan atau pertanyaan, cara nak pakai ke cara nak jaga ke, nak repair ke, contact hani teruussss lelaju okeh! Hani berbesar hati nak share dengan you alls kebaikan korset Beautiful ni tau!











No comments:

Post a Comment