Friday, 6 January 2017

Pelapik Tilam Magic Bio Velocity Sleep Mate BVSMBVSM ~ Pelapik Tilam yang menggunakan
 Teknologi Bio Velocity


Tahukah anda, setiap jam badan kita senantiasa berada dalam gelombang elektrik??!!!

Jadi, Apa fungsi & istimewanya BVSM sehingga boleh membantu kita walaupun kita sedang tidur?

Okay meh Hani sharing sikit dengan you olls..

Teknologi Produk Bio Velocity


Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi

Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.
Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.
Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.


BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep MateMudah kan?

Cuma bentangkan pelapik tilam magic ni di atas tilam/katil anda & Tadaaa! 
Tidur macam biasa atas tilam/katil kesayangan you olls tuuu..

In sya Allah pagi besok you olls akan berasa lebih segaar sesegar nafas beruang di kutub tau! Eh, salah salah tu iklan ubat gigi.. Okay hani gurau je ye.. Tamo memarah..

Pelapik tilam BVSM ni cuma perlu dibasuh setahun sekali, melainkan terkena sebarang kotoran barulah ia dibasuh, itu pun cuma pada bahagian terkena kotoran tu je tauu..

Haa tadi kan dah explain dari mana datang nya asal usul Bio Velocity ni kan.. So dari mana? Sape boleh jawab angkaat ibu jari ! 

Adui hani ni gurau tak sudah sudah! Okay okay that's it..

Okay asal dari tenaga matahari kan? Makanya, nak maintain kualiti BVSM ni mudah je sebenarnya.. Cuma jemur di bawah panas matahari dhuha.. Dhuha ye bukan matahari terik tuu..

Berminat? Nak tau lebih details?

Jangan malu jangan segan, contact je hani

Hani Saufi
019-5718408

in sya Allah

Moga perkongsian bermanfaat 

No comments:

Post a Comment