Monday, 9 January 2017

EziClean Sabun Magic Mudahkan Kerja Harian Anda

Menang mencuci
Menang memakai


SERBUK PENCUCI PEKAT EZICLEAN



EziClean - Ekonomi, Berkesan dan Berkuasa Guna Sikit Tapi Power, Mesti Cuba

Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.


RAMUAN UTAMA / KELEBIHAN


Rumusan Dwienzim:
Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

Formula anti-bakteria: 
Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih.

Formula anti-karat: 
Melindungi mesin pembasuh dan pakaian.

Rumusan kurang buih
Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air.

Rumusan tanpa klorin: 
Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera).








Apakah keistimewaan serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Ia dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik, bahan pencegah karat dan bahan anti-endapan semula.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda atau buih?
➮ Serbuk pencuci pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih.

Apakah bau serbuk pencuci pekat Eziclean?
➮ Bau haruman bunga-bungaan.

Adakah serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik?
➮ Ya, serbuk pencuci pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru.



CARA PENGGUNAAN


Mesin pencuci:

➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian banyak, keperluan serbuk pencuci adalah 1 1/2 sudu (30g).

Cucian tangan:
➮ Sekiranya kuantiti cucian sedikit, keperluan serbuk pencuci adalah 2/3 sudu (15g).
➮ Sekiranya kuantiti cucian sederhana, keperluan serbuk pencuci adalah sesudu (20g).



#PBJualEziCleanPunJual


PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA!!!!

Friday, 6 January 2017

Pelapik Tilam Magic Bio Velocity Sleep Mate BVSM



BVSM ~ Pelapik Tilam yang menggunakan
 Teknologi Bio Velocity


Tahukah anda, setiap jam badan kita senantiasa berada dalam gelombang elektrik??!!!

Jadi, Apa fungsi & istimewanya BVSM sehingga boleh membantu kita walaupun kita sedang tidur?

Okay meh Hani sharing sikit dengan you olls..





Teknologi Produk Bio Velocity


Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi

Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.
Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.
Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 
Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.


BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate











Mudah kan?

Cuma bentangkan pelapik tilam magic ni di atas tilam/katil anda & Tadaaa! 
Tidur macam biasa atas tilam/katil kesayangan you olls tuuu..

In sya Allah pagi besok you olls akan berasa lebih segaar sesegar nafas beruang di kutub tau! Eh, salah salah tu iklan ubat gigi.. Okay hani gurau je ye.. Tamo memarah..

Pelapik tilam BVSM ni cuma perlu dibasuh setahun sekali, melainkan terkena sebarang kotoran barulah ia dibasuh, itu pun cuma pada bahagian terkena kotoran tu je tauu..

Haa tadi kan dah explain dari mana datang nya asal usul Bio Velocity ni kan.. So dari mana? Sape boleh jawab angkaat ibu jari ! 

Adui hani ni gurau tak sudah sudah! Okay okay that's it..

Okay asal dari tenaga matahari kan? Makanya, nak maintain kualiti BVSM ni mudah je sebenarnya.. Cuma jemur di bawah panas matahari dhuha.. Dhuha ye bukan matahari terik tuu..

Berminat? Nak tau lebih details?

Jangan malu jangan segan, contact je hani

Hani Saufi
019-5718408

in sya Allah

Moga perkongsian bermanfaat 

Thursday, 5 January 2017

Special Service for Special YOU! And it's FREEE




You alls! 

Hani nak korang tau sape sape yang ada berdekatan dengan area yang hani tulis dalam gambar kat atas ni kan, hani ada special services untuk korang tau 😁
Antara service yang hani buat : 

• COD Produk 

• PB Consultation 

• PB Fitting
• PB Repair
• Business Sharing
• Business Guidance

DAAANNNN SEMUA NYAAAA PERCUMAA!!! 

Antara produk laku keras yang hani provide:

Set Spa Garam Buluh untuk Kulit Lebih Cantik
* Marine Essence Beauty Bar
* Marine Essence Body Wash
* Marine Essence Nourishing Shampoo
* Marine Essence Bamboo Salt Toothpaste

Makanan Kesihatan & Supplements Terbaik
* Min Kaffe
* Garam Buluh (Minuman & Masakan)
* Garlic Tablet
* Herba Maharani
* Celgynic Gold
* Shake Me
* Alfalfa
* BB Plus

Produk Kesihatan (non-consumables)
* BioEver +
* BioSeleza
* Premium Beautiful (PB)
* Biovelocity Sleep Mate (BVSM) 

Set MakeUp Cun Melecun
* Cozuma Lipstick
* Cozuma Lipgloss
* Cozuma CC Cream

Peralatan Rumah Cepat Lagi Tangkas
* Eziclean Floor
* Eziclean Dishwash
* Eziclean Laundry



Terdetik nak jana pendapatan kedua?

Nak upgrade ekonomi sendiri & keluarga?
Nak mulakan business tapi ragu ragu?
Teringin nak berniaga tapi buntu & kekangan modal?

Jangan malu jangan segan meh contact hani kita ngeteh kita bincang strategy 2017 yang gerenti boleh ubah cara hidup kita ke arah lebih baik.. 


Boleh check FB hani Nurhani Nadhirah untuk lebih details berkenaan business tau you alls.




In sya Allah


Ikhtiar sebelum menyerah,
Bertindak sebelum mengalah!

Hani Saufi
019-5718408
Health & Beauty Consultant