Thursday, 2 November 2017

FEMI 9 Intimate Wash




Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.

Adakah Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash sesuai digunakan setiap hari?
Ya. Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut di mana ia sesuai digunakan setiap hari. Anda boleh menggunakannya 2-3 kali sehari untuk penjagaan diri yang lebih baik.

Apakah kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat banyak kebaikan menggunakan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash. Antaranya ialah:-
  • Menghilangkan ketidakselesaan dan bau vagina yang tidak menyenangkan.
  • Membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit.
  • Membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.
  • Untuk membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau untuk kulit yang sensitif.

Mengapakah penggunaan Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash adalah penting untuk kaum wanita?
Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash membantu mengekalkan keseimbangan pH kulit. Oleh itu, ia membantu melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma.

Apakah bahan-bahan utama yang terkandung dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash?
Terdapat 2 bahan utama dalam Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash iaitu:-

  • Manjakani
  • membantu mengembalikan ketegangan dinding faraj yang hilang akibat peningkatan usia, perubahan hormon dan selepas bersalin.




      Vitamin E

    merupakan agen anti-pengoksidaan yang berkesan dan memudahkan penghasilan sel-sel baru, memulihkan luka dan melambatkan proses penuaan.









Ayuh cuba dan bertukar sekarang!

Harga promosi percubaan Hani nak kasi niiiiihhhhhhhh!
💘







Tuesday, 31 October 2017

Ruam Panas Hilang! Ajaibnya Sabun Marine Essence

Aucakk!
Ni hani punya bekas okkaay!


Dah DUA TAHUN KONSISTEN dengan sabun hijau ajaib ni sebab dah banyak bantu Hani merawat kulit oversensitive seketul Hani.

Tengok tuu tutup bekas tapawer ni pun dah pecah sikit. Hehhee

TAHAN LEBIH SEBULAN!


Korang tau, seketul ni Hani guna sorang potong kekecik masuk bekas elok elok pastikan sentiasa kering, memang boleh tahan lebih dari sebulan!


Tambah tambah musim panas lit lit sejak seminggu dua ni, memang tak sabar2 nak berkubang dalam bilik air je 
SEGAR SUNGGUH SEPANJANG HARI 
bila guna sabun ni!

DAPATAN KAJIAN SETELAH DUA TAHUN?


 ✅Tiada lagi kulit kering
Kulit kering macam mana? Haaa kuku panjang kan tuu? Cerr goress sikit kat kulit awok, tengok ada tak garisan memutih? Itulah tanda-tanda kulit anda sangat kering.

Hilang gelap-gelap di setiap celah-celahan badan! 
(ketiak, peha, leher, siku & kepala lutut)

Hilang ruam ruam panas gelembung!

✅ Kesan-kesan parut lama & baru kian memudar seterusnya hilang!

Hilang bau badan & bau peluh

Kulit oversensitive makin okay
Tapi ingat ye kulit sensitive ni takde ubat cuma kita boleh kawal tahap senstive kulit tu sendiri.



AWAS PRODUK TIRUAN!



In sya Allah moga makin ramai lagi yang berjaya dapatkan kulit sihat macam Hani dengan ikhtiar berkesan!

Oh ya peringatan mesra lagi gentle gituh dari Hani, awak cuba dulu sabun Marine Essence ni seketul, then rasai sendiri perubahannya.. 

Bukan terus sembuh tau tapi ambil masa sikit sebab sabun ni natural bamboo salt products with no hazardous chemical even Hani sendiri pun cuba habis sekotak (TIGA KETUL) baruu dapat kesan kesan kat atas tuuu 😁

But DO BELIEVE ME, awak cuba seketuii je pon dah memang nampak positive effect on your skin tahu?

In sya Allah

Nak cuba seketul?
Contact Hani lelajuuu oraittt? 😉




Tuesday, 10 October 2017

Kembali RAMPING Selepas Bersalin

😱😱😱

Rasa macam nak meletop tengok.
💥💥💥


Masa pregnant dulu tu perut Kak Dyna ni besaaar sangat. 

Baby boy keluar pun almost 4kg.

Kak Dyna ni orangnya tinggi, tapi halus mulus je badan. Bayangkan pulak, dengan usia yang sebaya Che Ta Bergetah tu, Kak Dyna boleh usung perut ke sana sini selama 9 bulan.
Biasanya confirm kita akan sakit belakang kan lepas bersalin. 

Nak tunduk urus baby pun tak selesa. 
Punya la sakit-sakit badan. 

Tapi kali ni berbeza sikit. Alhamdulillah as a mother of three, Kak Dyna dapat maintain fit lepas bersalin.
Ni dia kelebihan paling utama yang anda confirm akan feel, bila pakai Corset Magik ni lepas bersalin:

1. Darah nifas dan air bisa keluar sepenuhnya dari badan.

2. Rahim cepat kecut dan cepat balik pada kedudukan asal.

3. Terpaksa hilang berat mendadak walau makan macam raksasa.
Best kan? 😄
Kalau tergoder, terus la order!

PROMOSI ISTIMEWA BUAT IBU-IBU BERPANTANG atau BARU NAK BERPANTANG!

😇😇😇


Agent Sah Maharani 2018

Ramai yang tanya makan maharani ni untuk apa??
Ape faedahnya... Mujarab keeee...?


HERBA MAHARANI



Kehebatan & Keberkesanan Herba Maharani


- Membantu menyelesaikan masalah kesuburan wanita (permasalahan ovari dan rahim seperti senggugut, keputihan, haid tidak teratur, menopause & lain²)

- Menyerlah kecantikan luaran iaitu seri muka, lebih bermaya, bersemangat, kulit halus, awet muda & memberikan kebahagiaan kepada pasangan yang berkahwin.

- Mengawal selia tekanan darah, emosi & saraf

- Membantu menyelesaikan masalah persekitaran payudara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat & memberi keanjalan pada payudara.

- Membantu menyelesaikan masalah sengal² sendi, asma, urat timbul, peranakan jatuh(prolapse uterus), sakit pinggang & lain².
- Amalan selepas bersalin - mengelak daripada kemurungan, membantu membetulkan kedudukan - ovari,rahim& lain²
__________________________________________


Anda senantiasa letih & lesu?
Selalu mengeluh tak larat itu tak larat ini?
Anak-anak mula lasak?
Banyak kerja pejabat + Bertimbun kerja rumah?

Support diri dengan banyak tenaga dan disamping tu untuk kesihatan dalaman wanita dengan Herba Maharani...



Antara kelebihan Herba Maharani :::

✔mengurangkan senggugut
✔menyelaras kitaran haid
✔mengawal keputihan
✔memulihkan tenaga
✔melancarkan darah
✔menguatkan otot rahim
✔anti penuan
✔menghilangkan kelesuan
✔awet muda dan kesuburan



Cara makan diambil awal pagi perut kosong sebelum sarapan



cara mudah untuk mendapatkan HERBA MAHARANI untuk pembelian boleh contact Hani 019-5718408

COD sekitar Nilai, Sepang, Bangi, Kajang dan kawasan sekitarnya





Wednesday, 4 October 2017

"Mak Saya Pun Dah 20 Tahun Amalkan!"

Pssstttt...

Nak bagitau ni.

Ada orang tu, consume Herba Maharani daripada beliau muda lagi tau.

Sampaikan bila anak dia beli, dia cakap macam ni,


"Mak makan maharani ni daripada zaman anak dara lagi"
😱😱😱
Boleh bayangkan ke tak?

Daripada zaman anak dara lagi dah ambil.
Sekarang anak dah besar-besar dah semua.
Masih lagi dia setia pada yang satu.


Kalo la tak terbaik, mana nak setia, kan? 
Betul tak?

**Hanya yang ambil je mengerti.


JERAT SUAMI YANG SELALU KELUAR RUMAH

Kalau nak tahu lagi, #HerbaMaharani ni memang popular dengan nama #JamuJeratSuami tau.

Tang mana dia jerat, kena cuba dulu la.
Baru sendiri tahu macam mana.


KULIT PUN MAKIN HALUS, LICIN

Kulit pun lembut glowing gitu kalau konsisten ambil Maharani ni.
Patut la abam makin sayang.
Bini dia sah-sah makin muda tuuu.
Jangan pegi kedai makan, orang tertukar dengan anak plak.
Tak pasai-pasai kan


USAHA UNTUK HAMIL

Kalo yang tengah usahakan untuk hamil.
Alhamdulillah ramai dah client yang ikhtiar jalan terakhir dengan #Maharanini, dapat kesan positif.

Confirm tu kita tak leh nak confirm la sebab tu semua kuasa Allah s.w.t

Tapi setakat ni 9/10 client memang bagi feedback positif.

Alhamdulillah la kan.


Bukan apa, bila rahim kita, hormon stabil, memang lagi mudah la untuk hamil.

Jadi tugas maharani ni memang dia kerja senyap-senyap je untuk normalkan badan kita.


Suka tak kalau semuanya normal? 

Period pun teratur?

Silap-silap tiap-tiap tahun dapat jumpa dengan wad bersalin!
😅😅😅


Banyak je lagi #testimoniMaharani ni, tapi kang tak habis la plak cerita kat sini.

Contact je lah hani, nanti kita sembang panjang.



Hikmah Rumah Didatangi Tetamu


Kisah ni saja Hani share sebab Hani tau ramai antara para isteri (aipp tayahh tipuu!) yang kurang gemar bilamana rumah seringkali dikunjungi saudara mara rakan & taulan.. Nak nak lagi golongan isteri bekerjaya (macam Hani) lagi lah boleh bikin moody kalo suami maklumkan ada tetamu nak datang.. Sobsobs

Jujur cakap, Hani yakin sebenarnya ramai antara kita (golongan isteri) bukan tak gemar tetamu berkunjung, tapi TAK GEMARKAN MULUT tetamu tu.. Kita ni sebagai isteri sebolehnya nak serba serbi sempurna pada mata orang lain sebab kita ni jaga air muka suami..

Let say, couple baru kahwin, baru pindah masuk rumah baru yang 'kosong'.. 

Serba serbi kurang, tetamu datang pun cuma duduk atas karpet murah/tikar katon-katon, Nak hidang air ke kuih muih ke pun pinggan cawan tak berapa nak cukup.. 

Kita para isteri ni cuma nak tetamu selesa je dan Alhamdulillah andainya tetamu sedia maklum & boleh mengerti situasi & keadaan couple pengantin baru itu, tapi ramai jugak yang 'mengata belakang' itu ini tak mampu ada hati nak kahwin? 

Aiyaaaaaa! 

Lagi teruk kalau parents si isteri tu jenis materialistik! Haa habislah segala nya dikondem, serba serbi menantu lelaki deme ni tak lengkap tak mampu 😢 Kan ke sedihhh..


So Sebab tu Hani nak Share dengan korang semua kisah yang Hani terbaca ni, memang memberi kesan terhadap Hani tau.. Lepas2 baca kisah Hani terus Hani ubah persepsi terhadap tetamu.. 

Terima tetamu dengan besar hati & minda terbuka.. Lantaklah tetamu tu nak judge ke hape yang penting kita dah jadi tuan rumah terbaik 😊

In sya Allah

Sooooo, Let's Bacaaa....!!!

****************************************

Seorang perempuan mengadu kepada Rasulullah SAW tentang perihal suaminya yang suka menjemput tetamu ke rumah. Si isteri sangat penat menghidangkan makanan dan melayan tetamu..

Perempuan tadi pun pulang ke rumah tanpa sebarang jawapan daripada Rasulullah SAW..

Tidak berapa lama kemudian Rasulullah SAW memberitahu kepada suami perempuan tadi bahawa dia akan berziarah ke rumahnya. Lalu suami tadi pun memberitahu kepada isterinya bahawa pada hari ini kita ada tetamu istimewa yang akan datang. Isterinya bertanya:

"Siapakah tetamu itu?"
Maka dijawab olehnya bahawa tetamu itu adalah Rasulullah SAW.. Isteri tadi sangat gembira mendengar berita tersebut. Lalu dia pun menyediakan makanan yang lazat dan sedap-sedap untuk Rasulullah SAW..
Ketika Rasulullah SAW hendak pulang. Baginda memaklumkan suami tadi supaya memberitahu isterinya untuk melihat dipintu ketika baginda keluar.
Kemudian isterinya pun menuruti & melihat ke pintu semasa Rasulullah SAW keluar.
Dilihatnya binatang-binatang seperti lipan, kala jengking dan segala yang memudaratkan ikut keluar bersama Rasulullah SAW.. Beliau sangat terkejut lalu Rasulullah SAW berkata kepadanya:
"Demikianlah yang berlaku setiap kali tetamu menziarahi rumah seseorang."
Apabila tetamu kita pulang, akan keluar dari rumah kita segala bentuk bala, kemudaratan, binatang-binatang yang menyakitkan dan penyakit dari rumah kita.
Rumah yang sentiasa diziarahi tetamu ialah rumah yang disukai oleh Allah SWT.. Turunnya rahmat dan barakah dari langit.

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: " إذا أراد الله بقوم خيراً أهدى لهم هدية. قالوا: وما تلك الهدية؟ قال: الضيف ينزل برزقه، ويرتحل بذنوب أهل البيت ". فيااحبتي " الضيف دليل الجنة ". وقال رسول الله صلى الله عليه وسلم من كان يؤمن بالله واليوم الآخر فليكرم ضيفه ...
صل الله عليه وعلى آله وصحبه أجمعين..


ALHAMDULILLAH, TETAMU ADALAH PEMBAWA RAHMAT.

Tuesday, 29 August 2017

Antara TELAN dan SARUNG - Mana lagi baik?

Assalamualaikum korangg..

Okeh kali ni Hani nak share dengan korang pandangan Hani tentang yang mana satu kaedah slim terbaik.. Ini based on ilmu seciput yang Hani ada dan jugak experience selama mana yang dah pun & telah pun diamalkan selama nih.. in sya Allah..

Berikut Hani listkan beberapa perbezaan & perbandingan kaedah kuwus (baca:kurus)

B E R S E N A M

- berat memang turun 2-3kg.
- tubuh badan lebih sihat terutamanya kardio.
- detox naturally dengan sweating.
- kena amalkan specific move dalam    bersenam untuk dapatkan bentuk badan  idaman.
- nak kecilkan peha kena cycling, nak kecilkan lengan kena boxing, nak kempiskan perut kena sit up, nak tegangkan otot dada kena push up, nak bentukkan punggung kena squatetcetra etcetra etcetra .............


Rajin nau korang nak buat semua ni tiap hari? Lepas tu? Habis sesi senam terus membaham? ~ ehee

kee korang just buat macam abam meow ni? Sambil mulut ngapngap jajan mata tengok tv? ~ Hiks



D I E T

- berat boleh turun TAPI TENDENCY nak  rebound weight gain tersangatlah tinggi.
- tahan nafsu makan.. terseksaa ooo.
- calorie input mesti bersamaan calorie output
- rajin ke nak usung calculator untuk kira  berapa banyak calorie kita ambil untuk  harini?
- agak agak boleh dapat balik bentuk badan  anak dara/ idaman?
- fokus untuk 'kurus' depan penimbang (hilang kg) tapi tak nampak pun hasil kurus tersebut sebab perut & lengan masih kekal geleberr..
Memang korang kena amalkan konsep senam geleng kiri geleng kanan lah nampaknya every time di offer makanan.. ~ uhuu




U B A T K U R U S

- bantu kawal selera makan 👍
- detox terbaik.
- boleh turun berat badan.
- gemuk tu sejenis penyakit ke sampai kena  makan ubat?
- kalo salah pilih ubat memberi mudharat.
- nak kurus tapi perlu makan untuk kurus?  Pelik.
- bentuk badan idaman terus bertukar igauan.
- pernah fikir apa kesan pada buah pinggang anda lagi 10 tahun akan datang?






K O R S E T  PB

- lifetime warranty.
- labur sekali untuk selamanya.
- sihat luar sihat dalam in sya Allah.
- TERPAKSA dapat bentuk badan idaman.
- kardio makin elok sebab ada FIR.
- segala asset terletak dan terbentuk kembali persis anak dara kebaya zaman dulu.
- pinggang secekak dalam genggaman.

- NAK KEMPIS? 
Cuma sarung PB tak perlu nak sit up bagai nak rak!

- nak PUNGGUNG MANTOP terbentuk? 
Sarung girdle PB tak perlu nak squat teruk teruk atau tersalah squat haaa kan mendapaat!

- nak BODY GLASSHOUR?
Sarung FullSet PB (Long Bra + Waist Nipper + Long Girdle) in sya Allah wajib lah korang merasa body persis model gini!

pssstttttt!!!
Korang tau retis kak Ifa Raziah dah buat pengakuan yang beliau memang selama ni pengguna korset PB? Haa tengok lah body beliau kaann! Merecik!




Kesimpulannya :

Nak kurus memang ada banyak cara anda sendiri nilaikan mana satu yang bersesuaian dengan anda.. 

Bertuah mereka mereka golongan isteri & ibu yang punya masa & wang untuk commit ke kelas-kelas zumba, workout, boxing and so on..

Bertuah juga buat mereka-mereka yang punya banyak duit untuk setia makan supplement kurus setiap bulan..

Paling bertuah mereka mereka yang gigih amalkan diet dan senaman secara alami untuk maintain body & sihat luar dalam.. Gerenti tak terdedah dengan kesan sampingan apa pun kan..

Suka Hani nak highlight kat sini ialah point nya kita harus bersederhana dalam kehidupan kita.. Bersederhana makan, bersederhana senam, bersederhana berbelanja, in sya Allah semuanya akan seimbang sepertimana ajaran Islam..

Bagi isteri bekerjaya macam Hani, memang Hani tak punya banyak masa nak commit ke kelas kelas (duit pun tak berapa rajin nak invest untuk kelas senanya) maka sebab tu Hani pilih untuk sarung je korset Premium Beautiful.. in sya Allah settle semuaa masalah..

- jaga makan ✓
- bersenam ✓
- sihat luar dalam ✓
- jaga asset kewanitaan ✓
- jaga tulang belakang ✓
- jaga pinggang ✓
- jaga bentuk badan ✓

Alhamdulillah semua ni settled! Cuma dengan pemakaian korset Premium Beautiful yang memerlukan kita invest (beli) sekali seumur hidup!

Tak perlu pun nak asingkan gaji setiap bulan untuk supplement untuk kelas zumba untuk dotdotdot.. Cuma beli sekali dan pakai! Takmau lah simpan dalam almari pulak ye bagi almari pakai.. RUGI

...........................................................

Sampai sini je untuk kali ni okeh temen temen! Sekali lagi Hani ingatkan ni hanyalah sekadar pendapat & pandangan & pengalaman seketul Hani..

Till then!






Tuesday, 4 July 2017

Iklan Raya Premium Beautiful 2017

Hani dah #Selamattt maka nya sekarang ni Hani nak awak pun Selamattt jugak okeh!!!

Apa yang bingit sangat sejak seminggu berpuasa ni? Sikit sikit Selamattt Sikit sikit Selamattt :) Apa yang selamat tu? Ada pencuri ke??? Ada roadblock ke??? Ada speedtrap ke???

Haaa TEDIAAA!

RAYA dah dekat ooi! Hani gerenti 270% la korang semua mesti dah siap pilih baju raya kan? kan? 

Cumaa nya baru pilih je tak berani beli bukan apa sebab risau nanti pagi raya dah tak muat nak sarung.. ahaha.. Hani cakap ceni based on my very own experience tau bukan aci tuduh je.. sobsobsobs

Takpa takpa Hani belanja korang tengok iklan pendek tapi menarik tertarik kat bawah ni then korang HADAM SENDIRI.. kihkih




Dah tengok kan? Apa korang rasa? Kena setepek ke bertepek tepek kat batang hidung? muehehe

Oh ya, Hani memang tengah FLASH SALES! untuk full set Premium Beautiful musim2 raya ni tau..

Contact Hani nak tahu lebih lanjut ek! Till then, muaahhz!



Malaysia Negara Paling Obes Asia Tenggara!


Tahukah anda, KEGEMUKAN itu mengundang bahaya dan boleh membawa maut?

Biasanya ramai yang tak kisah dengan penampilan diri. Walaupun hakikatnya SANGAT RAMAI yang rasa tertekan memiliki badan yang gemuk.

Ramai orang tak nak mengaku bahawa mereka tertekan berbadan gemuk.

Ramai yang cover line dengan kata-kata :

"Alaaa.. Gemuk pun, confident level I tinggiii what!" 
(dalam hati, nanges sekuat-kuatnya)

"Akak tak kisah je gemuk, suami tetap sayang akak.." 
(Ramai suami terpaksa rela sebenarnya, nak ke hai akak-akak, suami rela dalam terpaksa?)



Kita kena hadapi dan usahakan lakukan perubahan untuk bebas dari kegemukan.

Kerana dah terbukti dalam perubatan,



BADAN YANG GEMUK MEMANG PUNCA UTAMA MENYUMBANG KEPADA
PENYAKIT KRONIK

Sebab itu selalunya Hani share bahana tahap Obese jika tidak di kawal.. dan wajib jugak Hani sharekan ada satu alternative untuk kawal kegemukan dan maintain badan sihat dengan pemakaian lingerie pembentukan badan PREMIUM BEAUTIFUL!

Nanti Hani sambung lagi..apakah penyakit2 kronik akibat obesiti ini.

#NasibAdaPremiumBeautiful
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert


Friday, 26 May 2017

Harga Murah Premium Beautiful Elegance - Berbaloi!


Korang pernah dengar Premium Beautiful Elegance? Maybe ada some of you pernah dengar pasal Premium Beautiful Elegance and maybe jugak ada yang first time dengar about this super elegance and comfy corset...

Apa pun in sya Allah Hani akan share dengan korang apa perbezaan antara Premium Beautiful Classic (yang warna hitam) vs Premium Beautiful Elegance (warna silver gray)

Dari segi fungsi, both Premium Beautiful Classic and Premium Beautiful Elegance semuanya sama..means Premium Beautiful Elegance tetap ada ciri-ciri yang ada pada Premium Beautiful Classic..

Teknology FIR, Kuasa regangan 360 darjah, fabric pintar yang menstabilkan suhu badan dan melancarkan perjalanan darah tuuu still ada dalam set Premium Beautiful Elegance nih.

 
Cuma yang bestnya is fabric yang digunakan untuk Premium Beautiful Elegance ni laaaagi lembut compared to the Premium Beautiful Classic. Kalau you all pakai Premium Beautiful Elegance ni, you all akan automatically rasa super seksi and memang rasa macam tak pakai corset sebab fabric Premium Beautiful Elegance ni tersangatlah lembut! Lembut macam sutera yang gred premium tu tauu korang! Dan jugak benang yang ditenun pada Premium Beautiful Elegance ni kan, warna dia ala-ala gold sikit...so memang cantik sangat...
 
Haa! One more thing Premium Beautiful Elegance ni, renda (lace)  dia tahan lasak sikit compared to the Premium Beautiful Classic..in sya Allah kalau terkena kuku panjang or batu cincin glamour korangg tu, it won't affect anything..means taklah benang pada lace tu tercabut ke apa..melainkan korang yang gatal tangan pi cabut benang kat lace tu kott lahh rabak!
 -___-

Ooho yup..we still have a LIFETIME WARRANTY untuk Premium Beautiful Elegance ni :) Means kalau hook (cangkuk) tercabut ke, terkoyak ke sebab tak sengaja.. korang boleh repair for FREE! Ha ada tak pakaian dalam yang korang sarung sekarang tuu offer service best macam ni? So far, Hani berani jamin only Premium Beautiful yang offer service lifetime warranty ni tau :)


Sembang kencang tak kalah tapi macam mana pulak  harga Premium Beautiful Elegance ni?

- Harga Premium Beautiful Elegance ni taklah mahal sangat korangg..cuma kena tambah dalam RM 300 - RM600 jer (based on your sizes) jer dari harga Premium Beautiful Classic yang hitam tu...bayangkan dengan just tambah RM300-RM600, korang dah boleh rasa extra sexy dengan Premium Beautiful Elegance ni..Hani berani jamin, takde satu corset pun dalam pasaran Malaysia yang offer banyak sangat benefit dengan harga yang berpatutan macam Premium Beautiful ni tau..So, my advice is buatlah pilihan yang bijak, supaya tak menyesal di kemudian hari :)
 
 
Okayla kalau korang nak tahu apa yang best sangat mengenai Premium Beautiful Elegance ni..apa kata korang layan jer introduction video about Premium Beautiful Elegance ni..tak lama pun..4 minutes jer :)



** paste video from my dearestt Top Mentor in TLC - CDM Salha Zain **

Last but not least, lekaih lekaih laa contact Hani then baru lah Hani boleh tolong korang get in shape balik kayy.. Sempena nak Raya 2017 ni kan memang Hani buat promosi Body Raya tauu korang and guess what, PENJIMATAN SEHINGGA RM300 untuk cash buyer full set Premium Beautiful corset ni..

Till then,

Love,
Hani Saufi,
Premium Beautiful Expert