Wednesday, 28 December 2016

Beauty Elixir BB Plus - Worth the Price!

Why does BB Plus Collagen Drink is so - called Beauty Elixir?

We know that beauty will fade as aging take place. But with the improved and modern technology today, we're able to slow down the aging process! How? Here it is! Just simple triple R steps will make you look younger than your age and of course, prevents aging before its time..




Aging damages collagen that leads to skin damage 
Collagen accounts for 70% of the dermal layer of our skin. It is the basic building block of skin, bones, cartilage and other connective tissues in our body. Collagen assists in the regeneration of skin and works to maintain the skin’s suppleness. In the cartilage of the joints, it functions as a cushion to reduce the burden on structural system, especially the hips, joints and knees. 
External and internal ageing factors can damage protein fibers, fibroblasts and vitamins needed to stimulate collagen production. These result in aging of skin.

Why BB Plus?
BB Plus is made primarily from high quality fish collagen. Fish collagen is a Type 2 collagen, said to have a structure of an amino acid chain perfectly compatible to the humans. Due to the natural habitat of fish, the collagen derived from this marine animal has sufficient amino acids namely Proline & Glycine in their lower body temperature, similar to human collagen. Proline and Glycine are two amino acids responsible for formation of collagen, maintaining skin and cartilage. Fish collagen then are produced to peptides using latest technology for better absorption and availability. 

How does BB Plus works?
Triple mode of actions:
1. Repair  - Promotes micro cleansing, replenishes collagen peptides to damage or weak collagen network
2. Rebuild  -  Strengthens and protects collagen network through antioxidant  
3. Renew -  Promotes growth and production of new collagen cells 


What is the effective dose? 
Only one sachet (5g) daily for a youthful, flawless skin. Hydrolysis process produces peptides (about 3,000 Daltons in size) that are readily absorbed.

Are there any extra antioxidant protection?
Blackcurrant juice contains anthocyanins to protect the face & body against UV & free radical damage. Grape seed extract with OPC (oligomeric proanthocyanidins) reduces skin discomfort and promotes healing. Vitamin C and roselle strengthen collagen network, protect collagen in dermis and promote synthesis. 

How does BB Plus enhance skin performance? 
Apple fibre and inulin (dietary fibre) promotes skin clarity through detoxification.

How does BB Plus help in reducing discomfort of joints?  
Fish collagen peptide is also a good source of Type II Collagen of which is being found to be predominant component of hyalin cartilage able to help suppress inflammation caused by rheumatism and osteoarthritis.

Tuesday, 20 December 2016

JIMAT RM700 untuk Premium Beautiful Cash..

Memula posing dengan patung tu hani memang dah rasa itu lah figure paling kecik hani boleh dapat sebab ye lah masa tu pun dah rasa "Slim dah aku nii.." bahaha tapi rupa nya boleh pergi lebih jauh lagi keciik lagi langsing..

Rahsia? Sarung je korset ajaib #PremiumBeautiful sekurang kurang nya 8 jam sehari..

Mudah kan?

Ehh biar betul kau ni hani? Sarung pakaian dalam je pun boleh kurus?

Memang laa sebab korset ni bukan sebarang korset tau.. Jauh beza dengan korset yang ada di pasaran lain..

Nak tau apa element (cewahh mentang2 baru tadi Kak Ela ajar calculation molar) yang ada dalam korset #MagiCloth ni takmau malu takmau segan follow hani punya post lepas lepas ni naaa.. Hani akan share segenap aspek keistimewaan korset Premium Beautiful..

Sebelum tamat 2016 ni, hani nak bagi DISCOUNT HEBAT kepada sahabat-sahabat hani yang berminat nak reshape badan secara alami lagi sihat!

Contact hani meh, kita borak2 rahsia hilang 15kg hani dalam setahun lebih!




Gambar kiri : September 2016
Gambar kanan : Disember 2016




Add caption

Hani Saufi
019-5718408
PB Expert 


*Free consultation around Nilai, Pajam, Mantin, Bangi, Kajang, Putrajaya (dan sekitarnya)


Ilmu Laksana Garam, Adab Umpama Tepung

Memetik nasihat dari seorang sahabat hani tentang ilmu dan adab..

Ilmu umpama garam,
Adab umpama tepung..

Kiranya terlebih garam dari tepung, adunan tidak menjadi..
Begitu juga sebaliknya, terlebih tepung dari garam pun tetap tidak seimbang adunannya..

Follow je apa mentor cakap, in sya Allah menjadi 👍

#HaniSaufi
#MentoringBusiness
#BusinessCoaching
#TopLeadersCircle

Ada Apa Dengan Makan Gaji #Part1

Bilamana dah memasuki alam pekerjaan ni, nak nak lagi kerja yang konsep nya makan gaji maka memang akan terpaksa rela hadap kerenah boss dan pihak atasan.. takkan boleh lari sama sekali 😎

Cuma, tanya diri sendiri, apakah dengan pekerjaan yang aku lakukan sekarang ni lebih menjerumus diri sendiri ke arah melakukan dosa kering secara istiqamah atau meningkatkan ketaqwaan kepada Allah?

Anda yang bekerja, Anda yang tahu jawapannya.. Anda juga berkuasa membuat pilihan untuk diri anda..

Rezeki? Itu urusan Allah terhadap hamba Nya seiring keyakinan hamba terhadap kekuasaan Nya..

Alhamdulillah terima kasih Allah

#HaniSaufiQuotes
#BalikKerjaOnTime
#MasukKerjaOnTime