Saturday, 26 March 2016

Saturday is PREMIUM BEAUTIFUL Day!

It's not office hours, it's not Sunday but it's PREMIUM BEAUTIFUL DAY !




Awal-awal lagi kita dah sedia untuk dating dengan mentor tercinta. Lagipun kan berpagi pagi itu menjemput rezeki? 

Musim panas gini memang segar sangat mulakan pagi kita dengan honey lemon suam.. Selain detox dapat juga redakan sore throat ni yang dah makin menjadi-jadi.. habis macho dah suara hani ni :')

Yang sebenarnya, harini nak pergi ziarah baby kat Melaka tuu.. mommy baby dah tak sabar-sabar nak sarung korset Premium Beautiful ni haa.. Jangan tak tau korset Premium Beautiful ni korset terbaik untuk set berpantang tau! Sementara tunggu mentor kita yang terlalu supportive sanggup turun dari KL, kita corat coret sikit kat sini..

Seronok sangat tau buat business bersama TLC ni.. Sebab apa sebab mentor memang akan guide kita habis habisan, dengan syarat kita pun rela dicanai oleh mentor.. Business ni memang sangat-sangat memerlukan mentoring, sebolehnya close monitoring supaya kita tak down dan aura kita sentiasa positif.. In sya Allah..

Mentor pon dah sampai ni so jom gerak sekarang.. Doakan hani dan mentor hani okay ladies! 


p/s : Besok ada kelas dengan Tuan Izan, nak tau siapa Tuan Izan? Haa tunggu naa nanti kita soksek soksek lagi, in sya Allah..