Tuesday, 16 February 2016

Semakin Menyerlah bersama TLC !!!

Hamboii kauu tajuk kemainn menyerlahh lagi noo! Hahaha betul lah tu memang menyerlah pun kan..(ok amek bakul serkup muka sendiri) 


Tangan dibahu, mata ke atas.. Fuh Fuh.. Seram lagi gerun sebenarnya bila tengok gambar sendiri dulu-dulu nih.. Mana tak gerunn acu tengok tuuu lemak serata alam melebeh sana sini (pejam mata) walaupun usia masih belasan tahun..eh..haa betul la tu belahshaan tahun..


Tapi yang bestnya kan, makin berusia makin terbentuk pulak lelemak tu seolah olah dialih dan dikunci ke tempat yang sepatutnya.. Koi solid utagha kata baq hang! Senyum pulak makin melebar makin tinggi keyakinan diri tu.. 


Siapa tak yakin kan bila badan dah kemas semua terletak elok kan kan kan?! Eh eh alamak ni bukan nak cerita pasal korset Superbrands tu (tutup mulut tutup mulut) Sebenarnya nak cerita atas asbab bersama sama TLC lah perubahan demi perubahan hani alami, dan Alhamdulillah semua ke arah kehidupan yang lebih baik..

Dari gedempon debab, koi kecik..Dari senyum mau tak mau, koi melebaqq..Dari amek gambar asek nak kepit sebelah orang acah2 kurus, dah berani selpie..Dari self-confidence fluctuating, dah berani bercakap di public..

Semua ni sebenarnya bukan boleh drastik diubah tapi memerlukan masa dan jugak sabar.. Memang rezeki tergolek hani bila dipertemukan dengan kumpulan TLC.. Syukurr, my life's getting better..

Meh tengok antara koleksi gambar hani dolu-dolu (lemparbelakang) sebelum bersama sama TLC..


Masa belajar kat Kajang..


Dinner Batch JAN 2015


Makmal masa masih belajar


Eid Fitri 2014

Setelah mengharungi suka duka bersama TLC dan semestinya dibantu oleh mentor-mentor yang membimbing segenap aspek kehidupan, gini lah pulak hasilnya pada gegurl bernama Nurhani nih..

Gala Dinner TLC 2015


Semasa masih berkhidmat di STIAS Seremban


Walimah Muna Liyana Feb 2016

Walimah Muna Liyana Feb 2016


Senyum! Tak perlu kata apa apa..
Senyum! Tak perlu kata apa apa..
Senyum! Tak perlu kata apa apa..


Dalam hati, tinggi tinggi panjatkan syukur kerana dengan izin Nya, hani bersama sama TLC sehingga ke saat ini dan ternyata terlalu banyak manfaat sepanjang tempoh kebersamaan in
i.. 

Alhamdulillah


Seronok sangat kan berniaga berjemaah gini?!
Jom kita menyerlah bersama TLC !!!

Sunday, 14 February 2016

"...Kerana Senyum itu Sedekah yang Menguatkan"



Tak mudah untuk kita kekal tersenyum bilamana hati dan jiwa sedang bergelodak menahan rasa..

Tak mudah, tapi TAK MUSTAHIL

Manusia, mana mungkin tidak ditimpa musibah..
Manusia, mana mungkin bebas masalah..

Senyumlah,
Kerana senyum itu penawar luka..
Kerana senyum itu mengubat jiwa..
Kerana senyum itu sunnah, dan sedekah..
Sedekah yang menenangkan,
Sedekah yang menguatkan..

Fasabrun jameel..
Hasbunallaha wanikmal wakeel..

"Cukuplah, Allah bagiku.."

...In Sya Allah...

#HaniSaufi
#pbexpert

Saturday, 13 February 2016

TOPLEADERSCIRCLE GALA DINNER @ KLGCC


Seronok sangat business dengan TLC ni senang-senang je dapat pengalaman duduk menyedap dalam limo siap ada photoshot bagai.. Fefeeling model sangat tau.. Model Premium Beautiful corset..

Eh tak mustahil lah nak jadi model dalam TLC ni sebenarnya.. Dah ada pun model-model meletops sebagai bukti.. CDM Kak Salha Zain dan CDM Kak Salleha Roslan tu mentor rapat kuat dalam business ni.. Mudah sangat kan? Sarung corset Premium Beautiful pun boleh jadi model.. 

Nak sihat? Premium Beautiful 

Nak cantik? Premium Beautiful

Nak tau?
Nak tau?
Nak tau?

Rajin-rajin contact PBexpert HaniSaufi
0195718408

#topleaderscircle
#premiumbeautifulcorset
#premiumbeautiful
#pbexpert